#Főoldal# Garanciális feltételek...

Garanciális feltételek...

...webes alkalmazásokra, honlapokra

Ügyfeleinkkel szerződést kötünk a weboldalak kialakítása előtt. A szerződésben a következő garanciálist feltételeket vállaljuk:

2 év garancia az informatika változó világában!

Kötelezzük magunkat arra, hogy a honlap programozási hibáit az átadást követő 2* 365 napon át térítésmentesen kijavítjuk. A garancia szempontjából programozási hibának minősítünk minden olyan jelenséget, amely a honlaprendszer rendeltetésszerű használatát akadályozza. Ide értendőek az adatbiztonsággal kapcsolatos hibák is.

A szerződés szerint a programozási hibák kijavítását a bejelentéstől számított 5 munkanapon belül kötelesek vagyunk megkezdeni.

Nem vállalunk semmilyen garanciát az arculattal kapcsolatosan, mivel az szubjektív megítélés, ízlés kérdése. Amennyiben az oldalrendszer arculata az átadáskor látott arculattól jelentős mértékben eltér (pl. szétcsúszó képek, grafikák), annak valószínűleg programozási vagy kompatibilitási okai vannak, és az itt felsorolt egyéb elvek szerint járunk el.  

Nem vállalunk garanciát olyan honlaphibák kijavítására, melyek egy böngészőprogram, vagy az azt működtető számítógép (hardver és/vagy szoftver összetevője) hibájából erednek.

Nem vállalunk garanciát azon hibák kijavítására, melyek az átadás-átvétel után megjelenő böngészőprogramok és/vagy változataik nem kompatibilis működésükből
erednek.

#Arculat választás#

izmus | turbó | arborétum

{Telefon}

(+36 34) 480 880

{Search}

{OK}

E-névjegyünk

WORLD RECODE
Az oldal 37 ms alatt készült el.